Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Ενας Ξηρομερίτης απο το Αρχοντοχώρι, ο Γιατρός (Μαιευτήρας – Γυναικολόγος) Δρ. Παντελής Κολλιάς, εντάχθηκε στην ομάδα της HOPEgenesis και μας κάνει περήφανους!

Επιμέλεια: Σταυρούλα Κρίθυμου

            Ο Ξηρομερίτης επιστήμονας Δρ. Παντελής Κολλιάς, ο οποίος κατάγεται από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας και είναι Διευθυντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», εντάχθηκε στην ομάδα της HOPEgenesis, τα μέλη της οποίας δίνουν μάχη κατά της υπογεννητικότητας και… γεννούν την ελπίδα  στις ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας. 
      Η ένταξη του, στη HOPEgenesis αποκτάει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς οτι έγινε εθελοντικά και με γνώμονα την προσφορά του στον συνάνθρωπο, με στόχο την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα...........



   Να τονίσουμε ότι η HOPEgenesis με έτος ίδρυσης το 2015, είναι μία ελληνική, αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ως όραμα την ανατροπή του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, προσφέροντας δωρεάν την πλήρη κάλυψη των αναγκών μιας γυναίκας από τη στιγμή που μένει έγκυος έως και τη γέννα. Η προσοχή της οργάνωσης στρέφεται στις γυναίκες των απομονωμένων νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών της Ελλάδας και, σε στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, προσφέρει ασφάλεια στις γυναίκες που ήδη κυοφορούν καθώς και κίνητρα στις υπόλοιπες για να τεκνοποιήσουν. 

Η HOPEgenesis αμέσως μετα την ένταξη του Γιατρού Παντελή Κολλιά στην ομάδα, ανέβασε στο λογαριασμό καλωσόρισμα και γράφει: 

        "Ο Δρ. Παντελής Κόλλιας MD, αποτελεί νεότερο μέλος της ιατρικής μας ομάδας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύεται στην Μαιευτική Γυναικολογία και Γυναικολογική ογκολογία. Κατάγεται από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας και είναι Διευθυντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Παντελή είναι τιμή μας που απαρτίζεις την ομάδα μας και μας βοηθάς να ξαναγεμίσουμε με παιδικά χαμόγελα την Ελλάδα!
       Οι επιστήμονες/γιατροί της HOPEgenesis συνεχώς αυξάνονται με αποτέλεσμα να έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε περισσότερες έγκυες αλλά και να μειώσουμε τις μετακινήσεις τους εντάσσοντας γιατρούς και ιατρικά κέντρα από περισσότερα μέρη/πόλεις της Ελλάδας.
       Ευχαριστούμε θερμά τους 19 εθελοντές γιατρούς μας καθώς και τα 7 συνεργαζόμενα κέντρα υγείας σε Αθήνα, Βόλο , Ιωάννινα, Σύρο, Πάτρα , Ρόδος και Χίο τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις εγκύους που εντάσσονται στο πρόγραμμά μας".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 






Yorum Gönder

0 Yorumlar